fredag 26 mars 2010

Medicinsk vetenskap Anatomi och Fysiologi 7,5 hp

Idag har jag skrivit tenta i Anatomi & Fysiologi och det gick nog inge bra men då har jag ju hela sommaren på mig att plugga inför omtentan som är 21 augusti. Jag visste att det inte skulle gå så bra idag. Det enda som inte kändes speciellt bra var väl att jag hade nästan bara pluggat på nervsystemet men det var ändå där jag hade mest problem också.. kändes det som i alla fall. Jaja.. som sagt, hela sommaren!
Ikväll ska jag bara njuta.. se film hela kvällen och äta popcorn. Ikväll ska vara en pluggfrikväll. Men imorgon blir det att börja plugga inför omtentan som jag har den 17 april. Usch.. det var väl onödigt? jaja.. den här gången kommer jag att klara det.
Håller på laga middag nu så jag ska koncentrera mig på den så får ni några bilder från när jag var ute på promenad här i Nacksta för två veckor sen.












onsdag 24 mars 2010

2 årskalas

I helgen hade Thea kalas. Hon fick fina presenter och jag tror att hon blev riktigt nöjd över presenterna. Det bjöds på glass, maränger, mandarinklyftor, bananer och massa annat gott.

Födelsedagsbarnet som leker med sina presenter.


Deras katt var med på kalaset


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har varit hemma i Umeå i en vecka nu och det känns faktiskt ganska jobbigt att åka tillbaka till Sundsvall men det får så lov att gå. På fredag blir det att skriva tenta i anatomi och fysiologi och det kommer nog att gå käpp rätt åt helvete...(typ nåt sånt).. men då får jag göra omtenta och de är ju till för att göras. ;) Då har jag dessutom hela sommaren på mig att plugga. Nää.. nu ska jag mysa med Johan. Se film och äta kladdkaka. Kan det blir bättre? :P

Vi hörs!
Puss hej







onsdag 17 mars 2010

Från Sundsvall till Umeå

Jag tänkte att det skulle vara hyfsat enkelt att byta skola från Sundsvall till Umeå.. men det blir nog svårare än vad jag trodde. Jag var in hos studierektorn här i Sundsvall och hon sa att jag skulle prata med de i Umeå så jag skickade ett mail till Umeå och till svar fick jag att jag skulle söka på sen anmälan. Jag fick en länk som jag klickade in mig på men det visade sig att det var stängt för sen anmälan.. så nu då?
"Sökande ska uppfylla grundläggande och särskild behörighet till termin ett samt ha godkända kurser som motsvarar det sökta programmets tidigare terminer."
Det måste väl betyda att jag ska ha godkänt i alla kurser? men vad händer om man inte har det? Då tar jag mig alltså in i Umeå och då måste jag stanna här i Sundsvall.. Det är inte det att jag otrivs på skolan här i Sundsvall. Jag tycker att det är toppen. Skolan är jätte fin och många bra lärare och inte en alltför stor skola.. Alldeles perfekt alltså.. MEN, jag saknar Johan och Texas. Dessutom så har vi inte råd att bo så här. Vi har ju fortfarande kvar våran stora lägenhet i Umeå och den är ju inte precis gratis.. vi trivs så himla bra i den lägenheten så vi vill helst inte flytta från den.. men som det ser ut nu kan det nog hända att det måste bli så.. :(
Nää.. ryck upp dig Sara! Nu ska vi vara positiva.. jag kan ju fortfarande klara den här kursen.. har ju inte tenta förrän nästa fredag! Det är gott om tid... Nu måste jag plugga! :)
Vi hörs!

Jag och älsklingen






tisdag 16 mars 2010

One tree hill - facebook

Jag ogillar facebook och one tree hill.. för de gör att jag inte kan koncentrera mig på pluggandet. Inte okey! Men jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv trots allt.. jag har faktiskt pluggandet ganska bra (för att vara jag) idag och igår. Min deal är att jag ska plugga lika länge som jag ser one tree hill eller är inne på facebook och det har funkat bra.
Men jag förstår ändå inte hur jag ska kunna fixa skolan.. det är ju hur mycket som helst vi ska kunna på jätte kort tid. Jag har aldrig varit speciellt bra i skolan. Jag skulle behöva plugga dygnet runt.
Jag har lagt upp bilder på min bil och pappa när han fixar bromsarna på min bil.. Jag längtar nog till sommaren.. Jag ska ställa ut min bil i sommar! jag tror det blir kul!
Nää.. nu ska jag sova! Vi hörs!





onsdag 10 mars 2010

Umeå imorgon eller på fredag?

Jag funderar.. ska jag åka till Umeå imorgon eller på fredag efter föreläsningen? Jag är ledig imorgon och har en föreläsning på fredag 8.30-12 i klinisk kemi.. borde jag gå på den? Ja.. jag borde nog det.. MEN.. då blir det ju så kort tid som jag kan vara hemma. Jag kommer till Umeå nå¨n gång på eftermiddagen.. 16-18.00 och sen ska jag och Johan köra till Norsjö som tar två timmar till.. så vi kommer inte vara i Norsjö förrän typ vid 20.00.. är det värt att åka på fredag då? För sen på söndag måste jag ju åka tillbaka till Sundsvall så jag och JOhan måste åka tillbaka till Umeå typ redan vid 12 tiden.. så vi får alltså 1,5 dagar i Norsjö.. inte värt! tror jag.. men det beror på det föreläsningen ska handla om.. klarar jag av att läsa in den själv? nja.. det är inte så säkert.. nää.. nu ska jag sluta grubbla på det.. vi får se hur det blir. Ska plugga nu i alla fall.
Ni får lite bilder på Texas och en på Miranda, som numera bor hos en gammal jobbarkompis. :)
Jag saknar Texas.. och Miranda.. (men hon har det nog bra hos hennes nya ägare).


Texas är som bäst när han sover ;)


Datanörd!

tisdag 9 mars 2010

Saknar..

Gu vad jag saknar Johan och Texas förstås.
I onsdags förra veckan när jag vaknade så hade jag sån hemlängtan att jag åkte hem (till Umeå). Jag kom tillbaka till Sundsvall igårkväll.. men jag lägtar redan hem till gubbelilubben och Täcke Päcke! :)
Här kommer två bilder på mig och älsklingen.
Jag och gubbelilubben ;)


Nää.. jag ska försöka plugga lite.. Vi hörs!





söndag 7 mars 2010

Sundsvall? Umeå? Norsjö?

Det var visst ett tag sen jag skrev. Det känns som att jag har så mycket annat roligt att göra istället för att blogga men ja.. det kommer förmodligen att sluta med att jag bara bloggar när jag inte mår så bra.. aja.. vi får se hur det blir. Men det kommer i alla fall bli mycket bilder de gånger jag väl skriver. :)
I helgen har jag varit hemma i Umeå. Det har varit en toppen bra helg.. önskar bara att helgerna kunde räcka lite längre.. Det går alldeles för fort. Jag har hela helgen funderat på om jag ska åka hem till Sundsvall idag eller om jag ska åka till Norsjö idag eller om jag ska stanna i Umeå.. Jag BORDE åka hem till Sundsvall.. jag har ju föreläsningar och sånt skit.. men jag vill hem till Norsjö för att mina småbröder är där och de kommer ju inte hem alltför ofta.. :/ åh.. jaja.. det blev så att jag åker hem till Sundsvall imorgon.. måste på skolan. Jag ska se om jag kanske kan åka till mina bröder vid påskhelgen istället.
Här kommer i alla fall lite olika bilder från förr och nu :)
Kisse

Sara, Kisse och Anneli


Miranda



Bonny och Texas tigger mat av min mamma