måndag 28 februari 2011

Frågestund


Jag har snodde den här av Vanja
Jag tänkte att ni alla ska få ställa frågor också svarar jag på de när jag har fått minst fem frågor.. så kom igen och fråga. Ni får fråga nästan vad som helst. :)


Den ser konstig ut men jag kan inte göra den mindre så därför får den se ut så. :)

Nu känns det bättre! :)

Visst är det typiskt ---> Vän
Att vi bor en bra bit ifrån varandra varandra? Men det ska väl kunna gå ändå? :)
Eller hur Sofia?


Jag känner mig..

..som världens sämsta människa ibland.
Vissa dagar känner jag mig på topp, som att jag klarar allting och att det inte gör nånting om det ser lite ostädat ut här hemma.. Jag har ju trots allt en liten bebis.. men vissa dagar så känns det inte alls så.. då känner jag mig värdelös för att jag inte har gjort nånting. Självklart tar jag ju hand om världens bästa Emil men utöver det så känns det som att jag kanske borde ta hand om hemmet också, jag som ändå är hemma heldagarna..
*suck*

Jag är ju en person som gärna vill att det ska hända saker runt om mig. Jag tycker om att hälsa på folk eller gå på affärer och så.. jag tror att jag skulle behöva mer av det.. är det någon här som vill ha besök?.. eller gå på stan och shoppa?.. eller bara sitta hemma hos nån och snacka lite skit? :)

Jaja.. Ni får ha en bra dag!

Lingonveckan..?

Gud vad härligt det har varit att slippa mensen. :)
Jag trodde att jag hade fått tillbaka den redan i januari. För avslaget hade precis slutat komma när jag helt plötsligt började blöda. Trodde ju förstås att det var min mens, jag blödde i 6 dagar vilket jag brukar göra. Så jag var ganska säker att det var mensen som var tillbaka. I alla fall så trodde jag att mensen skulle komma igen den 5 februari men den kom aldrig.. däremot så såg jag igår kväll blödde jag pytte pytte lite och även idag.. är det mensen som är tillbaka eller? Jag antar att den kommer vara oregelbunden så här i början eller hur hade ni?

______________________________________________________________


Jag har en son som är helt underbar, han är perfekt! :)
Han är redan tre månader.. till och med mer än tre månader!
Tiden går alldeles för fort


fredag 25 februari 2011

Om jag orkade..

.. så skulle jag fixa mitt hår så här varje dag. Tycker det blev super fint. :)

___________

Vi har haft fredagsmys ikväll. Jag och Johan har spelat ubongo och vi har även spelat guitar hero, En spelade gitarr och den andra sjöng. Vi turades om. Emil låg på golvet och tjollrade ett tag men sen ville han vara med.. Han hjälpte mamma att spela gitarr.. det gick kanon bra. :)

Imorgon åker vi till Skellefteå. Storebror ska fixa en grej i våran nya bil och jag hade tänkt gå en sväng inne i stan. Skoj. :)

Hoppas ni får en bra helg.

Öppna


Idag har jag och lilleman varit på öppna förskolan. En pojke som heter Albert va där idag. Han är snart 8 månader. Jag tror han och Emil kommer ha kul ihop när de blir lite äldre. Sen var det en tjej där som heter Felicia, hon är 3 år. Vi sjöng lite grann.. "ttttigern ssssmyger, ttttigern ssssmyger, ttttigern ssssmyger fram. Han har en raaaandig mamma med svans...." sen kom jag inte riktigt ihåg.. men nånting om att hon har vassa klor. haha Jag har fått den där låten på hjärnan och jag är ju inte så bra på komma ihåg texter så jag går och sjunger tre ord hela tiden.. Johan blir galen! :)
Det var trevligt i alla fall att få träffa lite folk. Jag och Cheemin (Alberts mamma) bestämde att vi skulle följas på öppna som finns på umedalen. Så vi ska åka dit nästa vecka nån dag. Blir nog kanske på tisdagen. Det blir roligt. :)


____________________________________________________

Jag råkade hitta den här väskan på tradera och tyckte den var så himla snygg. Det är en skötväska. Men den var så himla dyr så det blir då inget köp. :)
Men som sagt, tyckte den var riktigt snygg faktiskt.


Nej hörreni.. nu ska jag försöka fortsätta städa.
Vi hörs!

Föräldragrupp

Den här bilden tog jag på mamma/mormor och Emil när Håkan (lillebror) hade svalt bensin och det luktade bensin i hela huset. Jag tyckte inte att det kändes bra att ha lilleman där uppe för det luktade så mycket. Därför gick jag ner i källaren och satt där.. men då kom mamma ner och sa att hon kunde ligga och mysa med Emil en stund.. när jag kom ner en stund senare så sov de båda två. :)

------------------------------------------------------------------

Vi var på föräldraträff igår. Vi pratade om smakportioner, alkohol och hur det känns att vara föräldrar, om vi har börjat känna igen barnens olika gråt och vad som har hänt sen förra gången vi var på föräldraträff. Det var Emil och två tjejer där plus vi föräldrar förstås. Oj, vad Emil spanade in tejerna alltså. Lovis och Märta heter de.
Jag och Johan hade gjort nånting dumt... vi glömde ta med oss en tutte till lilleman. Tack och lov så gick det ganska bra ändå. Han var lite gnällig för jag tror att han var väldigt trött men det gick som sagt bra ändå. :) Det kunde ha blivit riktigt jobbigt. Haha. Måste lägga i en extra tutte i skötväskan. Alltid bra att ha! :)
Men i alla fall, det var kul att träffas. Det är så kul att se de andra barnen hur de utvecklas. Det är svårt att se på sitt egna barn i och med att man är med han hela tiden. Det blir som annars att se de andras barn eftersom man ser de så sällan.
Vi fick se en film om hur man kan göra egen mat till barnen. Jag hoppas att jag och Johan ska orka göra egen mat. Det ser så mycket godare ut plus att jag tror att det kan vara lite roligt. Då får jag nånting att göra på dagarna.. hur jag nu hade tänkt hinna med det också.. hm..
Sen pratade vi ju också lite grann om det här med barn och alkohol. BVC-sköterskan ställde lite frågor, t.ex
  • Är det fel att använda alkohol?
  • Är det Ok att ha med barnen är med på fest? Är det OK att föräldrar är berusade tillsammans med sina barn?
  • Skulle du lämna ditt barn till en onykter barnvakt?
  • Hur påverkas vi av alkohol? Är det skillnad på män och kvinnor? Var går gränsen för vad som är OK?
  • Hur upplever barnen det när föräldrar dricker alkohol? Otryggt? Skrämmande? spännande? Spelar barnens ålder någon roll?
  • Har du några egna minnen av alkohol från din barndom?
  • Kan du påverka barnens blivande alkoholvanor?
Ja, det här var några av frågorna som vi pratade om. Jag som är nykterist tycker ju att man lika gärna skulle kunna dricka cocoa-cola, fanta, sprite eller liknande på en fest. Men nu är det ju tyvärr inte så. Visst kan man få ta sig ett vinglas eller en öl nån gång då och då men det får inte bli för ofta. Jag tror att man kan ha med sig barnen (då menar jag spädbarn, större barn tycker jag man kan skaffa barnvakt till) på en fest om man inte blir så många där, om man vet vilka folket är och om de bara dricker lite grann. Men om det nu ska vara en super duper fest så ska ju barnen självklart vara hemma. Ja.. det här med alkohol skulle man verkligen kunna diskutera mycket kring. Jag har många släktingar som har varit alkoholister och det är nog därför som jag själv är nykterist. Jag tycker inte att det är fel att dricka, bara jag slipper. :)

Nu borde jag gå i säng så jag och lilleman orkar stiga upp imorgon (idag) för att gå på öppna.

Sov gott!

Jag Älskar dig Per Johan Emil Alm och jag älskar dig också Gustav Emil Alexander! Ni är min favorit pojkar! :)
Texas är också min favorit pojke.. kattpojke. :D

onsdag 23 februari 2011

Vadå amningshjärna?


Nej, jag är inte alls virrig. Inte det minsta..

Vi hade tid på BVC idag kl 10 och jag som inte är van att stiga upp så tidigt låg verkligen så länge jag bara kunde i sängen innan jag blev tvungen att stiga upp. I alla fall.. jag fick mig upp till slut och jag hann fika och ge lilleman mat. Det blev inte ens stressigt. När vi suttit en liten stund i väntrummet så frågar Johan mig -"är du säker att vi har kommit rätt tid?" jag tar fram det gula kortet där bvc-sköterskan har skrivit upp tid och datum.. oooops! Jo, vi har kommit rätt tid men fel dag och fel MÅNAD. Det var visst tisdag den 23 MARS kl 10.. som vi skulle vara där.. och inte onsdag 23 februari kl 10. :)
Hm.. kan man bli virrigare? Jag hade ju haft fram det där kortet och dubbelkollat så vi skulle komma rätt tid och dag och allt.. men ändå så blev det inte rätt. Nästa gång får Johan kolla på kortet. För förra gången vi var på BVC hade jag ju tagit fel på tiden. Då kom vi 4 timmar tidigt istället. :) Så länge jag inte kommer för sent är det ju bra.

måndag 21 februari 2011

Dopet i bilder


Gustav Emil Alexander Alm



Det var helt klart värt att åka till Österjörn för att få ha den här super fina prästen.

Emma Larsson som sjöng "välkommen hem" med Sonja Aldén
Hon var så himla duktig! :)




fotograf: Jesper Stenmark

Pengar

Jag vill ha massor med pengar.. eller åtminstone lite pengar.. då skulle jag shoppa loss. Jag har varit inne på nelly.com och www.bubbleroom.se. Jag hittade massor med kläder som jag bara vill ha!.. men jag har inte riktigt råd med det just nu. Får nog bli sen nån gång.. jag kanske ska gå ner de kilona jag har kvar sen förlossningen så när jag är tillbaka på min ursprungliga vikt så kan jag belöna mig med lite nya fräscha kläder. :) Det låter ju egentligen ganska klokt. Så det blir väl bra med lite nya julkläder då kanske. haha.
Bubbleroom / H Linne Svart/vit på Bubbleroom.se

http://www.bubbleroom.se/tjej/linnen/linne-svart-vit



Bubbleroom / H Tunika Svart på Bubbleroom.se
Den här ser ju bara för mysig ut alltså! Vill ha!
http://www.bubbleroom.se/tjej/bubbleroom-h/tunikor/tunika-svart-81



Brooker Topp Svart på Bubbleroom.se
http://www.bubbleroom.se/tjej/brooker/toppar/topp-svart-157


Bubbleroom / H Klänning Svart på Bubbleroom.se

Den här klänningen är så himla snygg!

http://www.bubbleroom.se/tjej/bubbleroom-h/klanningar/klanning-svart-144



Bubbleroom / H Jazzbyxa 2-pack Svart+Gråmelange på Bubbleroom.se

De här leggingsen ser ju bara för härliga ut.
http://www.bubbleroom.se/tjej/bubbleroom-h/leggings-1/jazzbyxa-2-pack-svartgramelange

Ja.. det här var några av de plagg som jag skulle vilja ha.. men det får nog bli en annan gång.
nu borde jag verkligen gå isäng.. men lilleman vaknar väl snart.. så jag kanske ska vänta tills dess..

Sov gott!

söndag 20 februari 2011

Vädrar rumpan

Lilleman ligger just nu och vädrar rumpan och försöker dessutom äta upp handduken. Hm.. kanske dags och ge han lite mat? :)

------------------

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Jag har städat lite grann ute i kallförrådet. Hade några stora påsar med kläder. Vissa kläder som ska skickas iväg och vissa kläder som jag inte har kunnat ha under graviditeten men som jag hoppas på att kunna ha nån gång igen. :) Sen har jag burit ut några lådor med tyger som jag förmodligen inte kommer att använda på ett tag. Får väl gå ut till förrådet och hämta om jag nu skulle bli sugen på att sy. Sen så har jag hunnit med en promenad. Måste ju passa på då det bara är -10 ute. När jag varit på en promenad så bestämde jag mig för att åka på ica MAXI. Jag fick dessutom sällskap av min granne. Det var väldigt trevligt. Jag har ju inte gjort nånting på hela veckan i och med kylan så jag kände verkligen att jag behövde komma ut och det kändes underbart! Nu ikväll har vi inte gjort speciellt mycket. Bara tagit det lugnt. Nu blir det ett avsnitt av ordinary family och efterrätt --> Pannacotta. Det rä så himla gott! Sen blir det sängen!
Ha en bra kväll. :)

En fråga

Alltså, min blogg är ju låst. Så jag vet ju vilka jag har bjudit in att läsa men jag vet ändå inte vilka av er som faktiskt läser så jag undrar nu
vilka av er är det som läser?


Vissa av er är ju väldigt duktiga på att kommentera vilket jag tycker är väldigt roligt. :) Tack för det.

Bilder

Så här blev i alla fall luggen... haha.
Tur att håret växer ut.


Texas kom på att man kunde gömma sig i bananlådorna..

Han är så fin min Täckeponke. :)
Jag kommer inte ihåg vilken dag det var men det var då nu i veckan. Jag vaknade av att Texas krafsade på dörren och han jamade.. Jag tyckte det var konstigt eftersom dörren in till sovrummet stod på vid gavel. Så han kunde ju komma in.. det tog ett tag för mig innan jag förstod att han var instängd.. i garderoben. Johan var ju på skolan den dagen så på morgonen när han hade öppnat garderoben hoppade Texas in utan att Johan märkte nåt. Knasiga katt.. :)

Kan man bli nå mycket sötare? Nej, det kan man inte om ni frågar mig och Johan. :)


Sömntutan. :)

En koncentrerad liten herre.

Jag och lilleman är ute på promenad.

Det var så fint ute. Tyvärr så tog jag inte med den riktiga kameran. DUM som jag är.. men vi ska väl ut fler gånger. :)

Det gick jätte bra att promenera efter skoterspåret. :)

lördag 19 februari 2011

Känner igen mig

http://ensofiar.blogspot.com/2011/02/ensamhet.html?showComment=1298154596784#c9029722902081935209

Det är en av alla bloggar jag läser. Jag känner verkligen igen mig i det hon skriver. Jag tjatar hela tiden om att jag inte har några vänner här i Umeå och jag måste få säga det igen.. jag har inga vänner här i Umeå. Vad gör jag för fel? Varför bor alla (eller jag?) så långt ifrån mig? Jag får väl helt enkelt hoppas på att Johan får jobb söderut.. typ Hudik. :) Haha
Jaja.. annars får jag väl helt enkelt flytta hem till Norsjö igen..

-----------

Jag har precis sett ett avsnitt av american idol. Det var med en kille som var 20 några.. (kom inte ihåg exakt hur gammal han var). Han hade en tjej som han varit tillsammans med i 8 år och de hade varit förlovade i två år. Två månader innan de skulle gifta sig var tjejen med om en olycka. Hon överlevde men fick en hjärnskada. Hon sitter i rullstol och kunde typ inte prata eller ja.. Fy så hemskt! Usch..

Nu ska jag berätta nåt roligare.. jag får ibland för mig att jag ska fixa mitt hår.. alltså typ klippa mig själv.. hm.. hur smart nu det är.. för jag kan inte klippa.. i alla fall så kom fick jag för mig att göra det idag.. jag klippte lugg.. haha.. ja.. det blev väl OK.. men jag råkade göra lite för mycket lugg.. ska ta en bild nån dag. :)

--------------

Nu borde jag gå isäng och sova. Skönt att det är Johan som har hand om Emil inatt.. eller när jag går isäng så blir Emil Johans ansvar. :) Härligt att få sova om natten.

Sov gott.
Vi hörs

fredag 18 februari 2011

Två månader!

Jag tycker inte alls om när det är så här kallt (-25) för då kan inte jag och Emil gå ut på dagarna. Våra dagar blir rätt så långtråkiga! Hoppas det blir varmare i helgen.. vill UT. :)
_______________________________________________________________
Jag har varit lite dålig på att uppdatera nu i veckan men det kan bli så ibland. :)
Vi har i alla fall inte gjort speciellt mycket. Det har ju varit kallt hela veckan så vi har mest varit hemma. Igår var vi i alla fall på coop och handlade. Gu så roligt det var att få se lite folk och ja.. komma ut lite grann. Det borde vi prova lite oftare. :) haha.
Det blev inge öppna förskolan idag då jag tyckte det var lite för kallt för att ta med lilleman ut i kylan. Vi har haft sovmorgon och sen har vi bara tagit det lugnt. Men nu ska jag börja med maten ---> Hemgjord pizza och sen ska jag se om jag ids baka. Hade tänkt prova göra brownies. :)
I helgen blir det en myspys helg. Bara jag, Johan och Emil.. och Texas förstås. Det ska bli underbart skönt med en ledig helg. Det var längesen som det bara var vi.
________________________________________________________________
Två Månader!
Nu har jag snart klarat mig utan godis i två månader. Visst är ni ganska imponerade? :) Jag är i alla fall nöjd. Jag tror att jag klarar mig utan godis i år. :)
________________________________________________________________
EMIL
Han bara växer och växer. På onsdag nästa vecka får vi se hur stor han har blivit för då ska vi på BVC och på torsdag blir han tre månader! Jisses vad tiden går fort. Han håller upp huvudet själv nu, han ler när man gör tokiga ljud, han vill gärna stå eller sitta upp. Det som jag tycker är lite konstigt är att han inte tittar på oss när vi pratar med han. Man får som ingen kontakt med han. Ska det vara så? Jaja.. det är nog som det ska vara och annars kommer väl BVC-sköterskan säga nåt om det nästa vecka.
Just ja.. han gillar INTE att ligga på magen.. men man måste kanske tvinga han till det eller hur ska man göra? Svårt det där tycker jag. Sen så älskar han att titta på TV:n. Då han sitter i mitt knä och jag håller han mot mig så ser han inte på mig utan han försöker vända sig om för att titta på TV:n. Han är för söt. :)
Nej.. nu ska jag försöka mig på att göra middag.
Vi hörs
ps. jag har fått tag i jätte fina bilder från dopet. Jesper Stenmark var nämligen på dopet och han är ju super duktig på att fota så jag har fått de bilderna. :) Ska lägga ut nån av bilderna sen när jag får tid till det.

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtansdag

Jag hade helt glömt bort att det var kärleksdagen idag. Men det hade inte min underbara sambo. Han kom hem med blommor, en nalle och ett sånt där kärlekshäfte. Det fanns bland annat en sida med biobeök, massage, en riktigt god middag och ja.. massa mer. :) Jag blev så glad! Han är toppen! :) I fredags kom han också hem med en blomma. Vi firade nämligen 5 år och en månad. Det blev inget firande på vår fem årsdag så då blev det i fredags istället.
I Lördags hade jag "kalas". Mamma, pappa, min farmor, Patrik, Anneli och po var här. Vi bjöd på karré och potatissallad som blev över från dopet. Sen fikade vi gofika.. kladdkaka och muffins. :) Klockan åtta började melodifestivalen som vi tittade på. Jag hade bjudit över min granne att titta på melodifestivalen. Kul att se med nån som inte bara gnäller. ;) haha. Johan är inget fan av melodifestivalen.
Jag fick ju faktiskt några presenter. En blomma, en diskmaskin, ett objektiv till kameran (det blev ju super bra för nu kan man ju faktiskt zooma lite grann). Jag blev väldigt nöjd. Sen så Hade besöket med sig släpen så vi skulle få tag i bokhyllan som vi fick av Johans mormor. Så himla skönt att äntligen få upp våra böcker. :)

Nej.. nu ska jag sova. Vi hörs! :)

torsdag 10 februari 2011

Håkan

Lillebror Håkan fyller år idag så GRATTIS! :)
Och grattis till mig själv i efterskott. Fyllde ju faktiskt år igår. :) Blev inget särskilt. Jag fick god middag som Johan hade lagat. Det var inte illa. Blir lite mer firande till helgen så mamma och pappa kommer.. plus några till. :)

Nu måste jag sätta igång maten innan Johan blir galen på mig. ;) haha

Uttråkad?

Jag hittade den här på en annan blogg så jag snodde den. Var ju lite roliga frågor. :)

1. Hur gammal är du om fem år? 28
2. Vem var den sista du träffade? mamma och pappa
3. Hur lång är du? 157 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? the Edge of darkness
5. Vem ringde du senast? Mamsen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Håkan min lillebror: Okey. Skoj, följde Dennis med?
7. Vad är dagens planer? Vi har möblerat om i vardagsrummet så vi rymmer bokhyllan som vi har fått av Johans mormor. Så nu är det lite små grejer som ska fixas till.. sen ska vi ta det lugnt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I söndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 09.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej det har jag inte gjort.
14. Vilken är din favoritplats? Jag har nog ingen favoritplats.
15. Vilken plats föredrar du minst? Hm.. Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Johan har fått ett fast jobb med bra lön. Jag jobbar fortfarande inom vården. Emil har fått 2-3 syskon. Vi har flyttat till ett stort hus ute på landet. Självklart har vi en ladugård där Emil har kaniner och några får. Vart i Sverige vi bor har jag inte en blekaste aning om.
17. Vad skrämde dig som barn?
18. Vem fick dig att skratta senast? Johan
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Johans gamla bärbara dator.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor, pyjamasbyxor, sockor och amningsbh
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Har aldrig varit full.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor :)
26. Är du social? Ja, jag är nog det. :)
27. Vilken är din favoritglass? Daim kanske.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oj.. jag skulle nog åka utomlands. :)
29. Tycker du om kinamat? Ja tack! :)
30. Tycker du om kaffe? Nej tack!
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller nyponsoppa
32. Sover du på någon särskild sida? I sängen eller?
33. Kan du spela poker? Jao.. typ..
34. Tycker du om att mysa? Ja, det gör jag.
35. Är du en beroendemänniska? Nej det tror jag inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Hm.. Nej, jag tror inte det.. eller vänta nu.. När jag pluggade till ssk i Sundsvall så var det en tjej där som var född samma dag som mig.. till och med samma år. :)
37. Vill du ha barn? Jag har ju ett barn men jag hoppas att det vi får fler barn. :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Lilleman
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En apelsin
44. Vem är den roligaste människan du känner? Valmer
45. Välj ett ärr på din kropp? På hakan.. Jag och min kusin cyklade med full fart nerför en ganska lång backe och längst ner så började framdäcket vobbla och då ramlade jag.
47. Vad har du för ringsignal? Hope and Glory med Måns Zelmerlöw
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jepp
49. Flirtar du mycket? Ja, med Johan. Haha
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I min lägenhet i Sundsvall
51. Kan du byta olja på bilen? Självklart!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hypnotisören

söndag 6 februari 2011

Dop


Vi hade dop för Emil igår och det gick super bra. Emil var vaken i kyrkan och han var nöjd. När Emma sjöng så lyssnade han verkligen. Hon var så duktig. Jag blev då tårögd! När det var färdigt i kyrkan så gick vi till herrgården för att äta karré och potatissallad. Det var super gott. Emil somnade när vi gick från kyrkan och han sov ändå tills vi skulle börja städa. Då var han hungrig och ville ha en ny blöja. Han var så himla snäll och han hann sitta hos många olika personer. Det var riktigt lyckat. Emil måste ha blivit helt slut efter dopet för han sov hela natten. 7 timmar i sträck! Underbart! :)

Sen måste jag få tacka våra föräldrar som verkligen ställde upp med allt. Det skulle aldrig ha gått utan de. :) Tack!

Och sen måste jag tacka Emma som ställde upp och sjöng! Jag är så glad att hon kunde och ville.


-----------------




Han älskar när man visslar.. då får man nästan alltid ett leénde som det här



Här myser vi hel familjen. Jag, Texas, Emil och Johan. :)


Jag tror att Emil gillar One Tree Hill. :)


På fredagar har de ju öppen förmiddag i Hissjö. Jag och Emil brukar gå dit och där har de en sån här super fin babysitter. Den gillar han. Vi har fått en babysitter men den tycker han inte alls lika bra om. Han kanske börjar tycka om den när han blir lite äldre. Vi får hoppas på det. :)

onsdag 2 februari 2011

Sex timmar i sträck

Så himla skönt. Emil sov hela sex timmar i sträck inatt. Så underbart! Jag hoppas att det fortsätter så. :)

Vi åkte in till stan idag vid halv tre tiden för vi hade tänkt gå på föräldragrupp.. men virrig som jag är hade jag tagit lite fel på dagen.. det visade sig att det inte är nån träff förrän 24 februari! Det är ju ett tag kvar. Haha. Då åkte vi på Ica MAXI istället. Där var det lagerrensning på lite allt möjligt. Bland annat barnoveraller. Jag köpte en till lilleman i strl 80 som jag hoppas att han ska kunna ha nästa vinter (för det borde han väl?). Overallen kostade i alla fall endast 79 kr så jag passade på. :) Sen hittade jag ett xbox spel som jag tror skulle vara super skoj.. men nu kom virrsara fram igen. Jag köpte alltså en spel som man ska sjunga i.. men hur tänkte jag då? Vi har ju inte ens nån mick. Haha. Jaja.. Jag fyller ju år snart.. jag kanske får en då. :)
Men det har inte hänt speciellt mycket idag.. alltså som vanligt. Om det är någon som känner sig sugen så är ni välkomna hit och hälsa på.. annars kan vi komma till er och hälsa på. :)

nu ska jag mysa med lilleman och se lite oth och sen gå isäng. vi hörs!

tisdag 1 februari 2011

Februari



Oj vad månaderna går fort.. nu är det snart dags att börja om och jobba för min del.. eller nja.. inte riktigt. :) Förhoppningsvis kan jag vara mammaledig fram till augusti 2012. :)

------------

Jag vill ha nytt köksbord och nya stolar, som ska se ut ungefär så här:
(Jag har tagit bilderna från rusta.se )




----------

Sen så vill jag ha ett nytt soffbord. Det vi har är i glas med super duper vassa hörn vilket inte är det bästa när man har små barn.. Det här soffbordet har ju också vassa hörn men det känns ändå som att de är mindre vassa än på ett glasbord. I alla fall så skulle jag vilja ha tyå ett sånt här soffbord:


http://www.mio.se/Vardagsrum/Bord/Soffbord/Ljustero-Soffbord/

---------------------

Jag har ju pratat om att måla om i vårt sovrum och jag hittade en bild på färgerna som jag hade tänkt mig. Men vi får se.. förmodligen blir det ingen fondvägg.. jag vet inte om jag vågar och sen så kanske jag blir less den färgen också.

Väggfärg, lavendel
---------------

En sån här skulle jag vilja sätta upp ovanför lillemans säng. Jag tror att han skulle gilla den. :)



--------

Tänk om man hade massa pengar.. då skulle man bara kunna köpa allt man vill ha. Jaja.. jag har ju i alla fall världens finaste pojkar. :)

Johan och Emil

Och Texas också såklart! :)

-----------------------------------------------------------------

Nu ska jag göra mat! Vi hörs