söndag 31 juli 2011

Sundsvall/Hudiksvall

Jag, Emil och mamma åkte ner till Sundsvall i måndags. Vi bodde på hotell knaust och det är ett hotell som jag kan rekommendera. Så himla fint!
Sen träffade vi Josefine. En kompis till mig som jag lärde känna när jag bodde i Sundsvall och pluggade. Det var super trevligt!
Vi var på birsta och shoppade en hel dag. Det blev en hel del men det mesta är till Emil.. förutom kameran som jag köpte. En liten kamera som jag kan ha i handväskan. Jag är jätte nöjd med den.

Jag har en del bilder som jag tänkte visa er men det blir inte just nu. Har inte riktigt tid.

Jag ska på släktträff idag kl 15.00. Det är på min mammas sida. Kan ju bli riktigt trevligt.

Ha en bra dag!

söndag 24 juli 2011

Döden..

..kan nog ibland vara att föredra framför livet.

Jag brukar ju läsa en svensk blogg som handlar om lilla Elly. Elly har den obotliga hudsjukdomen JEB, Epidermolysis Bullosa-junktional. Epidermolysis Bullosa kännetecknas av benägenhet till blåsbildningar i huden. Epidermolysis betyder "avlossning av överhuden" och bullosa "blåsbildande". Vill ni veta mer så kan ni gå in på bloggen om Elly. http://lillaellyskampmotjeb.blogspot.com/

Jag brukar även läsa om lilla Tripp som också har EB. Idag när jag kom in på den bloggen så har hans mamma skrivit ett jätte långt inlägg och även lagt ut några bilder. Tripp har fått ännu en infektion men om jag förstod det rätt så är den här infektionen större än de tidigare han har haft. Tripp är alltså väldigt väldigt sjuk och hans mamma och doktorerna har nu bestämt att de inte ska ge mer antibiotika utan nu är det "bara" att se till så att Tripp har det bra och inte ont. Han får väldigt starka mediciner mot smärtan och han får vara hemma.
Jag reagerade väldigt starkt på bilderna som hon lagt ut och började nästan gråta när jag läste. Jag kan inte ens lite föreställa mig hur jobbigt och hemskt det måste vara att se sitt barn så svårt sjuk och att se hur ens barn lider i princip hela tiden. Den här mamman tror på gud men jag kan inte förstå varför gud skulle tillåta att ett så litet barn lider så fruktansvärt mycket. Nej fy så hemskt. För stackars lilla Tripps skull så hoppas jag att han får komma upp till himlen där han äntligen kan få bli fri från denna hemska sjukdom. Jag vet att det kan låta hårt men jag tror att det är det bästa för den här lilla pojken. Han har trots allt levt längre än vad läkarna hade trott. Då Tripp var liten bebis så trodde inte läkarna att han skulle klara sig mer än ett år.. han är nu hela två år!
Tripps mamma (och även alla andra föräldrar med EB eller svårt sjuka barn) gör ett fruktansvärt bra jobb. Att hela tiden kämpa och försöka vara positiv är inte ett lätt jobb! Dessa mammor är en förebild för mig!

Det blev ett väldigt rörigt inlägg men jag blev så fruktansvärt rörd av bilderna och ja.. Jag vet inte vad jag ska säga.
Gå in och läs på hennes blogg så tror jag att ni förstår vad jag pratar om. Jag brukar inte kommentera på engelska bloggar men idag gjorde jag det.
Kom bara ihåg att det finns väldigt starka bilder på hennes blogg.

___________________

Jag och Johan hade en toppen dag igår. Oj så skönt det var att få komma hem till lägenheten och bara vara. Jag måste ha fått nån energikick igår för jag städade och jag möblerade om i sovrummet och i hallen och jag har putsat köksfönstret. Hade tänkt försöka hinna med de tre andra fönsterna också men det blev ju sånt oväder igår på eftermiddagen. Det började regna och åska. Utöver allt städande så var vi ute nästan hela förmiddagen. Emil gungade och sen fick han krypa i gräset medan jag och Johan pratade lite med Anneli, Malva och Malvas gammelmormor.
Nu idag verkar ovädret ha fortsatt.. spöregn och åska. jaja. Jag ska försöka städa det som fattas.
Jag skjutsade iväg Johan till tåget tidigt i morse och ikväll ska jag hämta mamma på busstationen. Hoppas jag hinner det jag har tänkt innan mamma kommer.

Som sagt så ska jag försöka städa färdigt. Ni får ha en bra dag!

fredag 22 juli 2011

Umeå/Hissjö

Nu ska jag hem! Åh vad jag längtar! Sen på måndagmorgon åker jag, Emil och mamma till Sundsvall. Det kommer bli toppen.

Nu ska jag äta middag sen åker vi hem.

torsdag 21 juli 2011

Barnpornografi

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/kalla_fakta?title=kalla_fakta_del_4&videoid=1551223

Så jävla hemskt, hur FAN kan man våldta barn? små oskyldiga barn!

Feral

Ikväll blir det en snabbis på trästocksfestivalen. Jag ska följa med Johan och se feral, tidigare Valmer & Hook. Det är inte riktigt min typ av musiksmak men det är ju Johans kompisar som spelar så jag kanske skulle ge de en ny chans. haha. Det var väldigt länge sen jag hörde de spela.. kanske har de utvecklats och blivit bättre. Det är i alla fall vad Johan säger. Men nån tycker ju att de är bra för de har varit ute på flera turnér och det är ju lite coolt.

Nej, nu måste jag ner och tvätta. Jag borde ha tvättat igår men jag hade helt glömt av att alla mina kläder är i tvätten och att jag kanske vill ha lite finare kläder på mig ikväll när vi nu ska ut! typiskt mig!

Ha en bra dag!

måndag 18 juli 2011

Åsele

Hur söt var inte den här då?

Jag och mamma var i Åsele i söndags och jag måste säga att jag behövde det. Att få komma iväg och bara ta hand om mig själv. Det var verkligen nåt som jag behövde. Jag rekommenderar det varmt till er alla, speciellt till er med barn.. men det vet ni förstås redan. ;)
Jag har haft fullt med ny energi idag. Jag har haft en bra dag! Oj så skönt det känns när allt man gör inte känns jobbigt och jätte tråkigt!

Men hur vi hade det på marknaden ja.. vi hade det ganska bra. Blev inte så överdrivet mycket shopping men en body till Emil och en sån där smart grej som man mäter upp hur mycket spagetti man ska ta till t.ex fyra portioner. Skit smart, om det fungerar alltså! Sen blev det nå små tjafs.. inget som känns märkvärdigt att skriva upp här.. sen så åt vi typ hela tiden. haha. Är väl som det ska vara då.
Nej men det var en bra dag.
Tack mamma för att du ville följa med mig!

______________

Idag har Johan jobbat hemifrån men det går nog inte så jätte bra för han att jobba hemma då jag och Emil också är hemma. Men han måste ju göra vissa saker hemma då han har lite kontorsjobb också. För det mesta är han ute i skogen. Han gör ju skogsbruksplaner, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det för er som inte vet.. men.. han gör en plan till markägaren om hur han ska ta hand om sin skog på bästa sätt.. typ.. eller nå sånt. haha. Måste nog kolla med Johan så det blev rätt.. men jag tror att det är nå sånt.

Nu har jag börjat svamla så jag borde nog ta och gå i säng!
Sov gott och jag hoppas ni får en bra dag imorgon.
KRAM

lördag 16 juli 2011

Husmålning - Allergi

Det har ju hänt massor sen jag skrev sist. Vet knappt vart jag ska börja..
Kom ju typ inte ens ihåg VAD som har hänt..
..eller jo.. jag har hjälpt min storebror och hans tjej att måla deras hus. Nu är det huset färdigt och från att ha varit mörk grisrosa till ljusgrå/grön.. ja.. det blev riktigt bra!
I samband med att vi målade huset deras så började mina ögon klia. Vet inte riktigt varför.. men det ville inte ge sig.. kliande ögon, rinnande näsa och nysningar. Kan det ha varit så att jag reagerade på någonting? Hur som helst så gick jag på konsum och köpte kestine, allergimedicin vid tillfälliga besvär. Det fungerade! Igår började mina ögon klia igen så idag tog jag ett piller igen. Näsan har då slutat vara rinnig i alla fall. Ögonen kliar fortfarande men inte riktigt lika mycket. Vad kan det vara?


Nu blev det nå konstigt.. jag började skriva det här inlägget hos mina päron och jag trodde att jag publicerade det men det blev tydligen nå fel.. för det fattas dessutom lite saker som jag skrivit!!

Hur försäljningen av min lilla räser går? ja, det var en bra fråga.. jag har fått mail från Holland, Danmark, Finland, Frankrike och EN från Sverige. Jag trodde det skulle gå fort att få bilen såld men det går sakta men säkert framåt. Just nu är det nog bara två som verkar lite intresserade, dock är det bara en av de som jag tycker känns riktigt seriös. Det är en karl från Finland som redan har en lillbil. Förhoppningsvis vill han ha en till.

Sen så är det bokat och klart. Jag, Emil och mamma åker ner till Sundsvall den 25 juli. Det kommer bli toppen! Ska ju träffa världens bästa Josefine och jag ska dessutom få vandra runt inne på IKEA en dag. jippie!

_____________________________

Irriterad är bara förnamnet!
_____________________________

Nej hörreni.. nu ska jag sova. Jag och mamma ska till Åsele imorgon och gå på marknaden. Ska bli kul att få vara dit. har ju aldrig varit där. Emil ska vara med pappa Johan så det blir toppen!

Ha en bra dag så hörs vi!

torsdag 7 juli 2011

Pärlan är till salu!


Pärlan!


Nu har jag lagt ut min pärla på blocket. http://www.blocket.se/vi/34786824.htm
Vi har ju köpt en familjebil och för att jag ska kunna betala min del så måste jag tyvärr sälja min lilla bil. Den fungerar inte så bra som familjebil. :)
Vet ni någon som är intresserad av en mini cooper, morris 850 så har jag en jätte fin en som de får köpa.

Busungen!

Emil har ju blivit riktigt duktig på att krypa nu. Han kan dessutom ställa sig upp mot saker och idag gick han även efter sakerna som han ställde sig upp mot. Oj oj.. nu är det verkligen fullt upp. Man kan inte ens gå på toaletten utan att vara rädd att han ska hinna göra nåt. Han har även lärt sig att krypa upp för trappor. Borde skynda oss att skaffa ett skydd för trappan.



Titta vad duktig jag är

Han blev så otroligt lik morfar på den här bilden.

"va? menar du verkligen det?"

Haha.. jag tycker det för roligt ut när han äter på saker samtidigt som han t.ex kryper eller ja.. som på bilden.


onsdag 6 juli 2011

Texas jagar..


Jag har varit riktigt duktig idag. Målat två omgångar på garaget, promenerat och tvättat. Ikväll när jag var ute och målade andra gången så följde Texas med mig ut. Han är ju inte lös utan jag hade han i koppel. Vi har ett sånt där koppel som man brukar ha till hundar, linan åker in och ut av sig själv när Texas rör på sig. Så jag hade knutit fast kopplet i en av stolarna vi har här ute. Precis lagom så att Texas kunde gå ner en bit i den fina backen vi har här på baksidan av huset. I alla fall så ser jag att han hoppar ner mot diket och ja.. sen kommer han upp igen. Efter en stund ser jag att han äter på nåt så jag funderar på VAD han äter. Jag går fram lite närmare och får då se att han tagit en råtta. Haha.. min inne katt har fångat en råtta. Ganska häftigt va? :)

Ikväll har jag och Becka sett "flickan som lekte med elden". Förra veckan såg vi "män som hatar kvinnor". Jag tycker de filmerna är så himla bra. Jag har funderat på om jag ska läsa böckerna också och nu borde jag leta åt sängen.

Ni får ha en bra natt!

tisdag 5 juli 2011

på familjeliv

http://www.familjeliv.se/Forlossningsberattelser/Forlossning/nar-emil-kom-till-varlden-1081

Statusuppdateringar på facebook

Jag har varit inne på familjeliv och kollat lite olika forum och då hittade jag en himla kul tråd.
Roliga statusuppdateringar på facebook

  • This is your ass now (_._)

    This is your ass in prison (_O_) .

    DON'T DO CRIME!
  • "Skrattgropar i låren borde tyda på ett lyckligt underliv"
  • Vad får du om du korsar ett Jehovas vittne med en satanist?
  • En liten glad jävel som går från dörr till dörr och ber folk att dra åt helvete...
  • TIPS FRÅN HÄLSOVÅRDSMYNDIGHETEN!! Är du man och vill undvika Fågelinfluensan? Undvik att ha sex med Virrhönor, Gamla Skator och ruggugglor! Skulle du ändå drabbas rekommenderas ett stort intag av lammkött.
  • Mannens olika åldrar:
    Mellan 15-20 år är mannen som en Nissan Micra, liten men ettrig.
    Mellan 20-30 år är mannen som en Porsche, snabb och välsmord.
    Mellan 30-50 år är mannen som en Skoda, lovar mer än den håller.
    Mellan 50-60 år är mannen som en gammal Ford, man måste hälla i honom lite sprit för att få honom att starta
  • En pojke skulle skriva hela alfabetet i skolan. Han råkade skriva B två gånger men hade inget suddgummi så han lät det vara.
    Sedan när fröken kom frågade hon:
    - Varför står det BB?
    - Det kan gå så om man inte har nåt gummi
  • NYA TIDER KRÄVER NYA ORDSPRÅK:
    Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon
    Gammal kärlek kostar alltid
    Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin
    Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.
    ............Den som gräver en grop åt andra får 188:50 i timmen
    Den som spar han har men inte roligt
    Älska din nästa, men var diskret.
    Även den starke får ta i när han skiter
  • Drömde inatt att Facebook inte fanns och att jag fick posta alla viktiga saker till mina kompisar. Det tog 3 dagar innan kusinerna fick veta att jag fikat och 4 dagar innan mina vänner fick reda på att jag skulle se på TV och ett brev blev försenat så först efter 6 dagar fick min familj reda på att jag bäddat rent i sängarna. Fy fan vilken otäck dröm !! :D
  • Barndom är den tid i livet som man står framför spegeln o gör fula grimaser. Medelåldern är den tid i livet som spegeljäveln ger igen!!
  • Norges värsta flygolycka inträffade tidigt i morse när ett litet tvåsitsigt Cessnaplan störtade på en kyrkogård i Hardanger. Norska räddningsarbetare har hittills grävt fram 826 kroppar och siffran befaras stiga framåt natten...
  • BORTSKÄNKES!!!
    Pga tidsbrist måste jag omplacera mina kära små dammråttor. Hämtas GRATIS, du får själv fånga dom. Dom är stillsamma och lugna och orsakar inte så mycket bråk, ligger mest i hörnen, är förtjusta i golvvärme. De är alla grå, i olika nyanser. De är könsmogna, översexuella och har en tendens att föröka sig i rasande fart!
  • Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya dejter, för min mamma lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor...
  • Herr Alkohol...Kommer Du ihåg att vi ingick ett avtal??!!!? Förutom att göra Mig Sexig och Vacker, skulle Du också göra Mig till en Stjärna på Dansgolvet...Jag har nu sett bilderna...VI BEHÖVER PRATA!!!!.
  • Sex is good, sex is fine,
    doggy style or 69,
    just for fun or getting paid.
    Everyone loves getting laid.
    I’m horny, I’m from Sweden,
    I like to do it hela tiden!
  • ♫ .(ړײ) ♫.
    ♥ .«▓» ♥.
    ♫..╝╚.. ♫
    Jag har inte tid att tycka illa om de som eventuellt inte gillar mig.....
    Jag är nämligen upptagen med att vara glad över de som tycker om Mig!!! ♥♫ .(ړײ) ♫
  • Vänligen sätt detta på din status om du känner någon som har en osynlig sjukdom
    t.ex. Besservisser, Idiot, Dryg, Översittare, Bitchig, Bara jävligt elak, Egoistisk, Storhetsvansinne, Självgod, Lögnare, Diva etc.
    Det är en daglig kamp för omgivningen att tvingas stå ut med dessa människor!!
  • En man hade föreläsning för 500 ungdomar.
    Han tog fram en 500-lapp och frågade: "Är de någon som vill ha den här?"Alla räckte upp handen!Han knölade ihop den och frågade samma sak.
    Alla räckte upp handen.Han stampade på den och frågade samma sak.
    Alla räckte upp handen.Då sa han: "Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful, smutsig och tilltufsad av livet någon än är så har han eller hon fortfarande samma värde♥
  • Varför gillar män oralsex? 5% för känslan 5% för dominans 90% för tystnaden
  • Om Du har det stökigt hemma, gör så här: 1. Skapa en mapp på datorn. 2. Ge mappen namnet "Stöket i huset." 3. Ta bort mappen. 4. Datorn kommer att fråga: Vill du ta bort stöket i huset permanent? 5. Klicka på ja-knappen. 6. Lägg fötterna på bordet, ta en kaffe och bara NJUT!
Det här var bara två sidor.. fanns hur mycket roligt som helst! haha


måndag 4 juli 2011

Tankar!

Jag har en kompis kompis som ska ha barn nu snart. Hon är beräknad till 9 juli alltså på lördag och nu idag har hon haft lite förvärkar. När hon var hos BM tidigare idag så var hon öppen 2 cm så nog alltid är det på G. Jag har suttit och tänkt på när Emil kom. Har precis läst om när vattnet gick. Oj så himla spännande det var! http://sarajohannaholmstrom.blogspot.com/2010/11/vattnet-har-gatt.html och förlossningen var ju också spännande! http://sarajohannaholmstrom.blogspot.com/2010/12/forlossningsberattelse.html
Det är nästan så att jag längtar till nästa gång. Men jag tror nog att det dröjer ett tag till. :)

Jag borde sova nu.. men bara en liten stund till!

Att amma offentligt


Om ni inte redan läst eller hört om kvinnan som blev utslängd från åhléns för att hon ammade sin tre månader gamla son så tycker jag ni ska göra det. http://www.aftonbladet.se/wendela/article13268543.ab

Jag tycker att man ska få amma offentligt om man vill det men man kan däremot tänka på vart man sätter sig. Att amma är det mest naturliga i hela världen men för det så kanske inte alla runt om en tycker att det känns bra när de ser nån som sitter och ammar. Jag tycker att man ska respektera det. När jag ammar Emil på ett café, eller vad det nu kan vara, så brukar jag försöka sätta mig lite avsides för jag vet att det kan finnas de som inte känner sig bekväm med att se folk som ammar.
Någonting som jag tycker är riktigt bra, det är när det finns amningsrum. Det borde finnas på alla större köpcentrum men det finns INTE i Umeå vilket jag tycker är väldigt konstigt med tanke på att det är rätt så stort.

Nej.. nu måste jag ta hand om min busiga son. Han kryper ju nu så han hinner verkligen överallt.. sen att han dessutom har börjat ställa sig upp efter saker.. oj oj oj..

Ha en fortsatt bra dag!

söndag 3 juli 2011

"Hon får se ut sådär för hon är faktiskt mamma"

Jag åkte inte till Skellefteå i fredags utan hade istället fredagsmys med Johan. Jag lagade en jätte god middag, potatismosöverbakad kycklingfilé med texmex smak. Oj så gott det blev! Sen började vi se en film (Benjamin Buttons otroliga liv) men den är nästan tre timmar lång så vi orkade inte se hela filmen.
I lördags åkte vi till Skellefteå vid 11 tiden. Jag skulle ju se Eric Saade. Som vanligt så är det jag och småbarnen som ska se samma artist. Jag såg inte speciellt mycket eftersom alla barnen satt på sina föräldrars axlar. Aja.. jag kunde slingra mig fram så jag åtminstone fick se lite av han. Tyvärr är jag ju världens virrigaste så jag glömde min fina kamera (!!) så jag har inga bra bilder på Eric. Han spelade tre låtar som jag känner igen och två av de låtarna heter manboy och popular förstås. :) Även om jag kanske inte såg så mycket så är jag nöjd ändå. Jag fick ju göra tre små tjejer jätte glada. Jag och mamma hade försökt ta oss lite längre fram och där mitt i folkhopen så kom de tre tjejer i 9-årsåldern som också ville längre fram. De var ju kortare än mig så jag släppte förbi de. Ni skulle ha sett vad förvånade och samtidigt jätte glada de blev. Tjejen som kom först tittade på mig med ett jätte flin och sa bara "Tack!". Det gjorde min dag. haha.
När vi tittade på Saade färdigt så gick vi en sväng men de var riktigt mycket folk så jag och Johan åt en munk och sen åkte vi upp till solbacken där jag shoppade alvedon och Johan shoppade t-shirtar. :)
När vi shoppat färdigt åkte vi till min storebror där vi blev bjudna på grillat. Det var som vanligt riktigt gott!
Det blev tyvärr bara en snabbis hos bror för både jag och Johan skulle in till stan och träffa kompisar så vi åkte redan vid 20 eller nå sånt.
Jag åkte till Jennie och vi hade det trevligt. Då klockan började närma sig 22 åkte vi in till stan för att gå in på området. Jag hade ju fått höra att det förmodligen skulle vara mycket folk på området för det var visst jätte mycket folk ute i fredags men jag upplevde inte alls att det var speciellt mycket folk ute.. det var ju rätt så skönt egentligen. Jag fick däremot inte så nån som slogs.. det enda jag såg var en kille som ramlade ihop mitt i publiken då Mustasch spelade men killen som föll ihop ställde sig i alla fall upp så det var nog bara alkoholen som talade..
Jag tappade bort mina kompisar i folkhavet så jag satt på en bänk och tittade på Mustasch. Det var skönt att vila fötterna lite grann.
Då klockan var där vid 1 började jag och Johan vilja åka hem så vi letade upp Håkan som också skulle åka med hem till Norsjö (om mamma hade fått bestämma) men han skulle inte följa med. Han var full som ett ägg och dansade hela tiden. Så han stannade.. Jag gissar att han mår lite dåligt idag. Haha.. så går det!!
Nej man jag hade en riktigt bra dag och kväll. Emil sov hos mormor och morfar inatt så jag har varit utan Emil en hel natt och en halv dag för första gången! Jisses.. så himla skönt att sova en hel natt utan att vakna för att Emil vill ha tutten. Underbart skönt var det!!

Måste ju bara berätta vad jag menar men rubriken. Jo, det var så att min kompis träffade en kompis som jag tyckte såg riktigt bra ut vilket jag berättade för henne. Hon säger då till mig att jag också är snygg. Men nja.. det håller jag inte riktigt med om.. då säger min kompis till hennes kompis att "Hon får se ut sådär för hon är mamma" Haha.. okey.. vad menar du med det? :D


Nej.. nu måste jag sova!
Ha en bra måndag!


fredag 1 juli 2011

Stadsfesten!

Vilket problem jag har alltså.. ska jag åka till Skellefteå ikväll eller ska jag vara hemma? Både och.. jag vill till stan och vara hos storebror och sen på kvällen skulle jag vilja gå ut.. MEN.. jag har fasen inte råd att betala in mig för 400 kr!! Huvva.. varför ska det vara så dyrt? Jag skulle så gärna vilja se robyn men det kanske kommer fler chanser till det. För om jag nu går in på området så är jag ju själv.. om nu nån annan följer med så kommer väl de sitta i öltältet.. Jag hatar det här! Varför kan jag inte bara bestämma mig?


Jaja.. Ska göra nåt vettigt nu.. typ fika? haha :)

VARMT!

Oj så himla varmt det har varit idag alltså! Så skönt. Vi var på fiket och åt lunch tillsammans med Johanna och Gabriel och sen åkte vi på badstranden där vi mötte upp världens sötaste guddotter och hennes mamma och bror. Det var underbart att ligga på stranden och Emil tyckte det var super skönt att bada i sjön. :)
När vi badat färdigt åkte vi till fiket igen och köpte en glass. Det satt bra i kistan!
Sen var det ju middagstid så jag och Emil åkte hem till min mamma och pappa där vi fick lite mat och sen följde vi med de ner till stugan. Där lekte jag med vattnet.. jag satt på bryggan och hade fötterna i vattnet medan jag plaskade som en tok.. jag blev jätte blöt.. haha. Men det var skönt!


___________________________

Texas är ju som han är.. nu ikväll stod han i vardagsrumsfönstret och krafsa på fönstret och jag blev tokig på han och försökte få han till att sluta.. men han gjorde inte det. När jag går gram till fönstret för att se vad det är som han tittar på så står det en söt liten hare på vår gård! :)

Nej, nu ska jag sova! Vi hörs!