fredag 1 oktober 2010

#"!¤#"¤%""

Ja.. som min rubrik lyder så har det inte varit en bra kväll.
Den här dagen gick i alla fall lite bättre att jobba än i onsdags. Idag har jag hunnit med att ta lite pauser mellan arbetsmomenten vilket behövs, men jag känner ju fortfarande av ryggen även fast jag kan pausa. Nu har jag i alla fall bara en 7-18 dag kvar sen är det tre kvällar och två nätter vilket känns helt okey.. Eller, det var väl kanske att ta i.. det hade varit bättre om jag sluppit jobba helgen men men.. det är ju min sista helg på väldigt länge så jag ska väl inte klaga. :)
Jag fick sluta tidigare idag vilket kändes härligt då jag jobbade över sist plus att jag och Johan skulle åka hem till Norsjö ikväll. Vi måste ju hämta hem Texas. Han har varit hos PO sen vi var i Stockholm. I alla fall.. jag slutade vid 17 istället för 18 vilket var jätte skönt.. så jag åkte och hämtade JOhan på skolan och sen hem till lägenheten för att äta och jag skulle duscha och packa lite grejer. Kl 19 ungefär kom vi oss iväg.. Resan gick kanon ändå till Ajaur (för er som inte vet så är det typ 3 mil (?) mellan Norsjö och Ajaur så vi var ju nästan hemma).. när vi kört igenom Ajaur så börjar det blinka tre lampor på instrumentpanelen och alla lampor/lyktor började bli jätte dåliga .. det var exakt de lamporna på instrumentpanelen som blinkade när jag fick problem med bilen för typ ett år sen så vi insåg ju båda två att det bara var att ringa efter bogseringshjälp... MEN.. där vi var så hade vi ingen täckning på mobilen så vi var tvungna att fortsätta köra men tur att det inte blev så långt.
Pappa blev förste bogserare.. tur att han kunde komma.. Johans pappa är på 40 års party ikväll så han ville vi ju inte så gärna störa.
Jo just ja.. det var en rem som hade gått sönder som vi kunde se i alla fall.. men vilken sorts rem det vet jag inte.. hoppas det var en billig rem.. men med våran tur så är den nog svindyr.. nu har vi inga pengar kvar till att köpa nåt på IKEA.. :/ Jäkla skit bil!! Vi har inte råd!!
Jaja.. tur det hände nu och inte när bebisen är på väg.. :) Det är Johans mardröm.. alltså att bilen ska gå sönder precis när vi ska in på förlossningen. haha.
Ja.. det var den kvällen..
---------
Jag har inte bstämt mig för vad jag ska göra imorgon.. Jäkkvikk eller Emelie födelseagskalas.. svårt val.. Jag skulle kunna vara till Emelie på söndag men samtidigt så känns det som att jag vill hinna med massa annat skoj också vilket jag inte hinner om jag åker till Jäkkvikk.. typ som att hälsa på min guddotter, kolla på kattungen som mamma och pappa har tingat, hälsa på farfar och ja.. men det vore ju kul att vara till Jäkkvikk också.. åh!!
----------
Ni får i alla fall ha en bra helg!

Inga kommentarer: