tisdag 14 september 2010

Bilder


Jag bakade blåbärsmuffin igår. Degen var i alla fall jätte god.. :)



Jag har hittat ett hus.. I Haddingen.. det är lagom långt in till Umeå. Synd bara att det var en aningens för dyrt.. haha. Men drömma kan man ju alltid..



När jag, mamma och pappa var på Storliden och hälsade på, så hade de främmande av bland annat den här "lilla" hunden.. Han heter Nemo och är en så kallad lejonhund.. vet inte vad rasen heter men den kallas i alla fall lejonhund därför att de ska tydligen jaga lejon. Då kanske ni förstår att det är en riktig bamsehund. :)








Nu har jag äntligen tvättat och lagt in bebisen kläder i en byrå. Det blev kanon bra.. det fattas faktiskt inte så mycket nu.. bara några små grejer. t.ex nå fler par sockor för den stackars bebisen har bara två par sockor.. Det som fattas ska i alla fall Johan få äran att köpa.. han vill faktiskt till och med det. :)


Det här är alla kläder bebisen har och nu har jag lagt kläderna i storleksordning 50-62. Jag är ganska nöjd.

Här är när jag sorterar kläderna innan jag lägger in de i byrån.. men här är det även lite kläder som är i strl 68.. de har jag däremot lagt undan.. det dröjer väl ett tag innan bebisen kan ha den storleken. :)




Kläderna som hänger på tork. :)


Det blev mycket bilder på bebisen kläder.. haha

Gu vad jag längtar efter att få prova kläderna på bebisen. :)



Texas sover i sin "säng".. han ligger här varje natt.. han är riktigt söt.


Pappa och hans nya båt.. som heter Marie.. hm.. jag tycker att han borde döpa om båten till Monica istället. :)


Pappa är rätt så nöjd över sin båt!

-----------------------------------

Ja.. det var bilder från min mobil. Mest bilder på bebisen kläder men ni får ha överseende med det.

Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort sen jag skrev sist.. hm.. i fredags åkte vi hem till Norsjö för att träffa morbror Patrik. Vi såg Idol där min tremening Freja Sterner var med. Jag har träffat henne nån gång men jag kommer inte ihåg det. :) Hon var i alla fall riktigt duktig på att sjunga.. varför fick hon den rösten men inte jag? När idol var slut så vi en svensk film som hette prinsessa. Den var faktiskt riktigt bra. Den handlar om en tjej som har en dröm om att bli skådespelare. Det enda problemet är att hon inte riktigt har utseendet för att bli skådespelare.. hon är kraftigt överviktig. Så ni kan ju nästan lista ut resten.. men den är bra. Jag rekommenderar att ni ser den. Efter filmen var det god natt.

På lördag var jag och kusin Alexander i Skellefteå och shoppade. Vi åkte vid halv tolv från Norsjö så vi fick i alla fall sovmorgon. :) Vi gick på stan i en och en halv timme. Alex köpte sockor och innebandybollar och jag hittade en plommonfärgad mysdress. Den var super härlig och riktigt fin. Hade velat köpa två men jag har inte riktigt råd med det.. får väl bli sen nån gång. Sen åkte vi i alla fall ut till solbacken och gick på ICA MAXI. Där köpte vi lite fika och jag köpte ett par byxor. Alex hittade fler innebandybollar så han köpte det. När vi var nöjda där åkte vi till Skelleftehamn och hälsade på min bror och fikade. Sen åkte vi hem till Norsjö.. vi kom lagom till middagen. :) Jag, Johan och PO var bjudna på grillat hemma hos en kompis till PO. Det var trevligt. Vi fick åka båt! :) När vi var nöjda där åkte jag och Johan till Becka och såg en film. Det var också trevligt. :)

På söndag var det en lugn dag.. mamma bjöd oss på middag. Det var super gott, kött och potatis. Mums! :)

------------------

Idag är det tisdag och jag borde sova vid det här laget.. jag har jobbat inatt och ska ut inatt igen.. jag har bara sovit tre och en halv timme idag vilket är alldeles för lite. Jag borde sova minst fem timmar.. jag ska äta lite och sen ska jag se om jag kan sova nån timme. Hoppas, hoppas, hoppas!
Så ni får ha en bra kväll.

Sov gott!

4 kommentarer:

Namárië sa...

Ingen brådska med strumporna eftersom bebisar inte smutsar ner sina som vi gör :) Jättefina kläder ni köpt! Blir spännande att se vad det blir för en liten knodd :)

Sara sa...

Ja.. det är ju faktiskt sant.. haha. Då har vi nog sockor så det räcker ett tag i alla fall. :D Tack, det tycker jag med. :) Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt. Ja, gu vad jag längtar efter den lilla krabaten som sprattlar och rör på sig inne i min mage. :) Ska bli så himla roligt!

Jenny Li sa...

Jycken ser ut som en Rhodesian ridgeback. Minns du om den hade en remsa päls på ryggen som "gick åt fel håll"? Alltså mothårs? Då är det en så'n! Och du, är ALLA bäbiskläder gröna? :-D På tal om sockar till bäbisen så skulle jag vilja tipsa om kalasbyxor eller sparkbyxor med fot. Det är lögn i h-vete att få sockar att sitta kvar på en bäbisfot!!! Och nu är det nära! Mindre än två månader...

Sara sa...

Hm.. ja.. det kan nog vara en sån.. ridgeback lät bekant.. :D Och jag tror att pälsen "gick åt fel håll". Det är då en jätte hund i alla fall.
Haha.. njae.. inte riktigt ALLA.. men många av bebiskläderna är gröna. :) Finns några i lila, vitt och brunt också.
Ja, vi har ju faktiskt köpt strumpbyxor också. så.. det borde nog räcka. :)
Ja.. tänkt att det bara är ca 12 veckor kvar! :D Wow! :)