söndag 31 oktober 2010

Matfest

Igår var jag och Johan bjudna på matfest hos Emma och Jesper. Vi hade med oss lax och kladdkaka. De andra hade med sig cheescake, klyftpotatis, grillspett, kycklingpaj, nå fågel kött grejs och nå rådjurskött grejs och enchiladas och ja.. jag kom knappt ihåg vad de andra hade med sig men jag tyckte nog faktiskt att laxen var godast. Haha. Jag tyckte så synd om den stackars fågeln och det stackars rådjuret att jag inte kunde äta det. Enchiladas var för stark så det gick inte så bra.
I alla fall så var det kladdkaka och cheescake till efterrätt. Kladdkakan var toppen! Jag hade gjort after eight kladdkaka. Mums! :) Den blev super god faktiskt. Jag är riktigt nöjd.. cheescaken var också god.
Sen satt vi och pratade och ja.. hade det ganska trevligt. Det blev ännu trevligare när IKEA-tjejerna kom dit. :) Senare på kvällen där vid 11 halv 12 så gick vi på hotellet, det var ju nämligen gratis inträde så vi passade på. Där träffade vi några som vi kände men det var ingen hit.. så där blev vi inte speciellt länge. Vi åkte hem vid halv ett.
Det var en trevlig kväll med god mat och trevligt folk.

----------

Idag ska jag hinna träffa min guddotter för det här är förmodligen sista helgen som vi är hemma i Norsjö. För från och med nu känns det som att vi ska försöka hålla oss nära Umeå och förlossningen. :) Bebisen kan ju komma när som helst! :D haha.. wow.. jag är taggad!
Just det.. sen ska vi fira min lillebror Dennis som har klarat körkortet nu i veckan. :) Grattis!

----------

Ni får ha en bra dag! Det ska jag ha.

2 kommentarer:

Namárië sa...

Det var jättetrevligt att träffas igen! Mycket som hunnit hända :)
Ser fram emot att fortsätta följa graviditeten och se vem det är som gömmer sig där inne :) Kram!

Sara sa...

Ja det var trevligt att ses igen. Är så kul att prata med nån som vet vad jag pratar om. haha. :)
Nu är det förhoppningsvis inte så länge kvar innan bebisen vill komma ut. :)
Kram