tisdag 1 mars 2011

Svar på era frågor

Vår framtid
(om ca 10-15 år)

Johan har fått en fastanställning. Ett jobb som innebär att han får vara ute i naturen mycket men också lite kontorsjobb. Han trivs med sina arbetsuppgifter och med sina jobbarkompisar.
Vi har flyttat ifrån Umeå och bor numer i Jämtland (eller möjligtvis i Örviken, som ligger utanför Skellefteå) . Vi bor i en villa som vi har ritat själva och vi har även en ladugård och en otroligt stor tomt och en massa skog. Det är en stor villa som ligger i närheten av vattnet (vet inte riktigt vilket vatten för jag vet inte vart i jämtland vi bor men vi bor i jämtland). Huset är stort eftersom vi ska rymma hela familjen. Emil har nämligen blivit storebror till en Linus och en Milja. Vi har dessutom väldigt många djur. Texas har fått en, kanske till och med två kattkompisar, vi har en hund --> golden retriever, tre kaniner, tre får och några höns.
Jag har precis pluggat till specialistundersköterska. Jag har specialiserat mig på för tidigt födda barn eller cancer. Jag har fått ett vikariat på ett stort sjukhus och jag trivs med mina jobbarkompisar.
Inte nog med allt det här, vi har även gift oss. :)
Det här är i alla fall vad jag hoppas på. :)

Min favorit film är
Dirty dancing 2

När flyttar vi till Hudik?
Jo, det blir nog om ett och ett halv år ungefär. Då har Johan gått ut skolan och förhoppningsvis fått ett jobb. :)

Var det något under förlossningen som hände som du inte hade en aning om kunde hända?
Hm.. bra fråga.. alltså, jag visste ju att det kunde hända men trodde inte att det skulle hända mig. Det var att de klippte mig.. det var jag inte beredd på.. eller jag visste inte att barnmorskan hade gjort det förrän hon skulle sy ihop mig. Men jag tror inte att det hände nånting som jag inte visste kunde hända.. ska fundera på den här frågan lite till. Ska fylla på om jag kommer på nåt mer. :)

Det viktigaste att ta med till förlossningen
Jag tror att det är kameran

Namnförslag innan Emil föddes
Emil, Linus och Milja

Vart vill jag helst bo?
Det är en svår fråga tycker jag, men om jag nu måste välja ett ställe så tror jag att det blir Örviken. Jag vill ju egentligen inte bo i Skellefteå men Örviken är så himla fint plus att det blir närmare till familjen. :) Min dröm är i alla fall att bo vid vattnet och gärna utanför en stad.

Det värsta med förlossningen förutom smärtan?
Ja.. kanske att jag inte visste hur det skulle gå. Kommer bebisen att må bra när den kommer ut? kommer jag verkligen att fixa det här? Kommer Johan någonsin mer att vilja ha sex med mig? Kommer jag någonsin mer att kunna skita?
Precis under förlossningen, när smärtan var som intensivast så tänkte jag nog egentligen inte så mycket. Det är egentligen nu som jag har börjat tänka på hur förlossningen var. Jag kommer ju knappt ihåg vad som hände efter att jag började vara hög på lustgas. Johan har berättat att de tryckte på min mage när Emil skulle ut, det var Johan som berättade att de hade gjort ett klipp, Johan berättade också att Emils hjärtljud gick ner jätte mycket.
Många gånger när jag ser på olika förlossningsprogram på tv:n så kan jag ibland börja tänka tillbaka på vår förlossning och inser då att jag inte kommer ihåg så mycket, vilket kanske både är bra och dåligt. Men det är många gånger som jag får gå till Johan och fråga om de gjorde si eller så.
I alla fall så vet jag inte vad jag riktigt ska svara på din fråga.. jag ska fundera lite mer på den här frågan också. Jag återkommer om jag kommer på nåt mer. :)


____________

Tack för alla frågor. Det var jätte kul att svara! :)
Om svaren är lite virriga så beror det på att jag är ganska trött just nu. haha


3 kommentarer:

Jossan sa...

Vad roligt att läsa alla svar :)

Namárië sa...

Instämmer :)

Sara sa...

Det var kul att skriva alla svar! :)
Jag får nog ha frågestund lite då och då. haha.