onsdag 2 juni 2010

känslig för lukter!

Jag har aldrig varit känslig för lukter tidigare men nu när jag är på tjocken.. jäklar vad jag är känslig alltså. Jag har aldrig förut varit sådär att jag nästan har hållit på spy för att det luktar lite sopor eller att bajs luktar bajs. Men både igår och idag har jag varit nära på spy för att det luktar så fruktansvärt illa. Igår var det för att det luktade spya och idag var det när jag skulle diska. Vi har glömt ta ut soporna som det ligger mat i och nu har det börjat lukta sopor, så när jag skulle ställa mig och diska skulle jag först tömma det som var på tallriken i soporna och när jag öppna dörren så ja.. usch så äckligt alltså.. ni förstår säkert vad jag menar. Jag tömde tallriken och sen skynda jag mig in på mitt rum för att sticka ut skallen genom mitt öppna fönster för att få frisk luft. Då kändes det lite bättre. :) Jag har med andra ord fortfarande inte diskat. Haha.
Men jag undrar hur det ska gå med mitt jobb i sommar om jag ska vara så här känslig för lukter..? Jag jobbar ju som personlig assistent och ja.. det händer ju att det luktar illa ibland.
---------
Älskar dig!

2 kommentarer:

Johan sa...

hehe fatta om det inte blivi bättre när du stack ut huvudet genom fönstret utan att du istället skulle puka från andra våningen. lite fränt :)jag älskar er! jag tycker faktiskt lite synd om dig... men bara lite ;)

Sara sa...

Haha.. jag tänkte faktiskt på det jag med. :) Men det gjorde jag ju inte som tur var. :)
Vi älskar dig!
Jag tycker faktiskt också bara lite synd om mig. :) Men det är faktiskt lite kul också. :)