lördag 12 maj 2012

Längtan

Längtan efter ett ställe som man kan kalla "hemma" är otroligt stor just nu. Åh vad jag vill hem! Det är jätte kul att bo hos våra föräldrar men de där rutinerna som man en gång hade är som bortblåsta. Ska bli så underbart skönt att få spendera en hel sommar på Gotland men det skulle kännas ännu bättre ifall vi visste vart vi skulle bo sen. Blir det Norsjö? Umeå? Skellefteå? Strömsund? Ja.. den som det visste.

Sen kan jag tycka att det är så typiskt att alla räkningar ska komma samtidigt + en bil som tycker det är dags för lite reparationer! Vi har liksom inte pengar till sånt den här månaden. Räkningarna som jag pratar om är t.ex min tandförsäkring (660 kr som kommer typ en gång per år!) och Texas försäkring (1300 kr, även den här kommer en gång per år!). Sen blir det ju verkligen inte bättre av att bilen våran inte fungerar som den ska. Vi hade in den på lagning igår på grund av att motorlampan började lysa. Det visade sig att bilen bara driver på tre cylindrar (om jag nu inte minns fel då förstås). Men de på verkstaden kunde fixa det där billigt, blev bara 500 kr! Skönt tänkte vi.. 3 timmar senare när jag är på väg in till mina föräldrar börjar den där sabla lampan blinka igen! Ringer till min storebror som jobbar på logarts (ford specialister) och har gjort det i ca 8 år för att höra om jag ska parkera bilen tills den är lagad typ. Ja, det var inte så jätte bra att köra bilen på endast tre cylindrar för då skulle man kunna bränna sönder nånting och DÅ blir det dyrt! I alla fall så kan det vara enkla/billiga fel men det kan lika gärna börja kosta några tusen.. VI HAR INTE RÅD MED DET JUST NU!!
Ja.. jag som hade tänkt klippa mig och färga håret innan vi åker till Gotland.. jag får nog helt enkelt glömma det!

Nej, nu ska jag sluta gnälla och göra nåt annat ovettigt.. typ se avslutningsavsnittet på vampire diaries! ;)

Ni får ha en bra dag!

Jag försöker göra det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Båda försäkringarna kan du ju ta månadsbetalning på. :)

Sara sa...

Ja, det är så sant men då jag jobbar så är det ju oftast inga problem att alla räkningar kommer samtidigt en gång per år och sen tycker jag det är ganska skönt att få slippa de sen. :)
Men nu var det inte så farligt det där med bilen så vi överlever nog även den här månaden. :)