torsdag 27 mars 2014

Apor

Oj så trött jag var igår. Jag höll på somna flera gånger under tiden jag höll på skriva inlägget här på bloggen. Såg att jag råkat lägga in en bild på Milja mitt i alltihopa, det betyder nog att jag saknar barnen!. :)

Jag har sovit gott i natt trots den stenhårda sängen. Det var dock alldeles fuktigt och rått i mitt rum när jag vaknade, Jag undrar hur mycket mögel det är på detta hotell. Det luktar otroligt unket när man kommer in här. Jaja, hoppas jag sover gott även i natt.

Första dagen på jobbet har gått kanonbra! Jag gruvade mig innan jag skulle iväg med moppen men det var inga problem, var knappt någon trafik ute. Enkelt att hitta var det också. Det har varit en väldigt lugn dag, jag har fått guidning genom byn, varit i templet, hälsat på några kompisar till min kund och vi har även hunnit vara en sväng in till samhället. På väg hem från kompisarna passade vi på att mata aporna som fanns i närheten. En av aporna ville hemskt gärna komma in i bilen men han fick gott och väl nöja sig med en påse chips.

Det gick bra att köra hem också, det var dock lite mer trafik den gången, De kör verkligen fort, och jag kommer nog aldrig sluta fascineras över att de inte verkar ha några som helst trafikregler/trafikvett! Det är få av alla mopedister som bär hjälm och väldigt många små barn som åker utan någon som helst säkerhet. Ingen hjälm och inte fastspända på nåt sätt.

Jo, förutom allt snack om mopedisterna.. Jag och Hedvig har hunnit gå en sväng i samhället ikväll. Vi köpte lite mat och ett par skor var. Känns skönt med ett par som man bara kan hopp in i. Det blir mycket spring in och ut. :)

Nu kommer det ett gäng med bilder!

Börjar med bilder från mitt rum.

Sängen ser väldigt härlig ut men jag kan bara meddela att skenet bedrar, sängen är stenhård. Har dock sovit väldigt gott ändå. :)



Mitt skafferi/nudelförvaring. :)

Toaletten som tår uppe på värsta tronen, jag undrar varför den ska vara så högt uppe, mina fötter har säkert 1,5 dm till backen.

När jag kom´på jobbet i morse kl 07.30 var det redan 27,3 grader varmt ute :O

Lyxigt när matvagnen stannar precis utanför huset, köpte en liten lunch för hela 10 baht idag.

Min kund har ett eget bananträd på sin gård.

Solhatten var verkligen värd varenda krona!

En hundvalp som finns i byn där jag jobbar.. hur söt som helst.

I templet och hälsar på Buddah.

Utsikten från templet.

Detta är en bensinstation, kanske inte riktigt som man själv är van en bensinstation. :)

En av aporna ville hemskt gärna sätta sig i billen tillsammans med oss men han fick nöja sig med en påse chips.


Det var allt för denna gång!
Sov gott kära läsare.

Inga kommentarer: